Gość
Chcem I ja
Administrator
a zes sie rozpisa³.... ale cie znam jako tako jestm za
Ostatnio edytowany przez Fechmistrz (2009-01-22 12:37:01)
Gość
witam,
level 76 DE / Wizard
Proszê kogo¶ kompetentnego o kontakt na skype
nick gaja_11 lub gygy 3802307
Chcia³bym sie paru rzeczy o was dowiedzieæ.
Ostatnio edytowany przez LightSeeker (2009-01-22 22:02:25)
Gość
Przyjmiecie Human Knight lvl 34 po 50 Guardian na grze jestem codziennie w ró¿nych godzinach ale wieczorem jestem zawsze od 22 do oko³o 2-3
Gość
Mam pytanie czy zawsze odchodzilo tylu czlonkow jak w ostatnim czasie? Zrobcie cos z tym na Boga po zostana male lv i tb nigdy nie uda sie wygrac. (zawsze jakis post XD)
Administrator
Zrobcie cos? co my mo¿emy zrobic? My przyjmujemy i staramy siê zapewniæ dobr± atmosferê w gildii, pomoc .. przyjmujemy na lvlu 30, pomagamy, wkurzamy sie czasem a potem taka osoba wbije lvl 50+ i wychodzi.. skad ja mam wiedziec dlaczego? Skoro ani nas nikt o tym informuje, na dodatek sami siê musimy domyslaæ kto .. Nie wydaje mi siê ¿eby takie posty by³y w porz±dku szczególnie dlatego, ¿e mamy wieeele osób w gildii .. co prawda wiekszosc wchodzi na gre zadko, wtedy kiedy ma czas, ale GM zawsze jest o wszystkim poinformowany .
Gość
Dobra sorry jezeli kogos tym postem urazilem, to ich wolny wybor rozumiem to.
Administrator
Sorka ;p zly dzien i tyle . Mnie naprawde powoli brakuje sil ! Ja nie wiem co mam robic Nikogo nie uraziles ;p
Gość
Lady g³owa do góry, bêdzie dobrze^^ Odchodz± przychodz± niestety taka kolej rzeczy:( Jak siê troszkê podniesiemy to bêdzie du¿o lepiej:P Teraz prosimy wszystkich o wyrozumia³o¶æ i nie denerwowanie siê
Wy siê nie denerwujecie=Rada Wapniaków siê nie denerwuje=Brak z³o¶ci=Brak niemi³ej atmosfery:P
Gość
Niektórzy ludzie nie potrafi± doceniæ ludzi z którymi graj± co¶ im nie wyjdzie i od razu Foch a nastêpnie odchodz± a potem prosz± o przyjêcie na nowo.
Takie osoby prze¿yj± w realnym ¶wiecie.
te 3 lvl to kwestja paru h wiec tez jestem zaa ;] Priest sie przyda ;]
Ostatnio edytowany przez Ichigo (2009-02-11 20:36:05)
Administrator
Ja uwazam jednak ze 30 lvl to dobra granica, nabijesz szybciutko i wbijaj zapraszamy
Administrator
Hehe
niestety ;p duzo wyjatkow bylo i nikt tego 30 nie wbijal ;p
poczekamy na 30 ;p
Administrator
jak zawsze ;p ;>
Administrator
Pisz do ka¿dego czlowieka przy ktorym zobaczysz "Valhalla" i powiedz ze chcesz sie dostac do gildii i zeby sie spytali na czacie czy sa ludzie ktorzy maja mozliwwosc dodania
albo pisz do : LadyDragonPL ; BlackDragonPL ; Qhall ; Silesto ; CrazyRamzi ; Mniglanc ; Linali jest nas duzo wiecej ale nie chce mi sie ich wypisywac ;p