Veteran
Sprawa jest bardzo prosta - sądzę, że powinniśmy zrobić nowe logo gildii, bo to stare jest już mocno nieaktualne. Sporo tych charów już nie gra . W gildii są nowe koksy i high lvle (nie myślę tutaj o sobie). Co Wy na to, aby zrobić sobie jeszcze w tym tygodniu parę nowych fotek w uniformach z TW i zrobić z tego nowe logo?
Administrator
Pomysł dobry do tego stopnia, że zacząłem już robić nowe logo ;]
Przydało by się parę pomysłów na grafikę w tle, więc jeżeli macie
jakieś sugestie piszcie ;]
EDIT: I nie piszcie, że chcecie "jakieś zdjęcie w uniformach" bo to logiczne
Chodzi mi bardziej o stylistykę: jaka sceneria, ustawienie postaci etc. ;]
Tutaj przykłady logo, komentarze mile widziane ;]
Chwilka, ja kiedyś z nudów sobie malowałem na zajęciach różne rzeczy, cyknę fotę i też wrzucę.
Tylko nie mam teraz czasu, żeby zrobić wersję elektroniczną
Lol nie wyswietla mi footki qhalla ale huj z tym Moze tak zdjecie jak buufki na siebie rzucamy jakies 2 pt by sie zrobilo i by sie razem buff zucilo ale tak perfekcyjnie razem co do 1s ^^ i to nalepiej po przekladac graczy 1 z pierwszego pt 2 z drugiego itd. i wtedy jakis fajne 2 buffki kolorowe na pt by jacys magowie rzucili xD
Ostatnio edytowany przez Ichigo (2009-05-19 17:28:12)
Administrator
Mni moim zdaniem "L" trochę przekombinowane, ale najlepiej jakbym zobaczył już wersje elektroniczna ;]
A czym taki zajęty jesteś? :>
Możliwe. Lubię kombinować
Jak to czym jestem zajęty (wiadomo, ze nie laskami)
Nie no trzeba w końcu tą prezentację skończyć która była do zrobienia na miesiąc temu.
Veteran
Jeżeli chodzi o ładną scenerię w Rohanie to obstawiam za Rimą - tam jest pięknie
Jeżeli chcemy zrobić jakieś logo groźne obstawiam Engraded Netherword (jakaś miejscówka z dużą ilością lawy itp)
Administrator
Chyba za bardzo "Grrr"