Veteran
Sprawa jest bardzo prosta - s±dzê, ¿e powinni¶my zrobiæ nowe logo gildii, bo to stare jest ju¿ mocno nieaktualne. Sporo tych charów ju¿ nie gra . W gildii s± nowe koksy i high lvle (nie my¶lê tutaj o sobie). Co Wy na to, aby zrobiæ sobie jeszcze w tym tygodniu parê nowych fotek w uniformach z TW i zrobiæ z tego nowe logo?
Administrator
Pomys³ dobry do tego stopnia, ¿e zacz±³em ju¿ robiæ nowe logo ;]
Przyda³o by siê parê pomys³ów na grafikê w tle, wiêc je¿eli macie
jakie¶ sugestie piszcie ;]
EDIT: I nie piszcie, ¿e chcecie "jakie¶ zdjêcie w uniformach" bo to logiczne
Chodzi mi bardziej o stylistykê: jaka sceneria, ustawienie postaci etc. ;]
Tutaj przyk³ady logo, komentarze mile widziane ;]
Chwilka, ja kiedy¶ z nudów sobie malowa³em na zajêciach ró¿ne rzeczy, cyknê fotê i te¿ wrzucê.
Tylko nie mam teraz czasu, ¿eby zrobiæ wersjê elektroniczn±
Lol nie wyswietla mi footki qhalla ale huj z tym Moze tak zdjecie jak buufki na siebie rzucamy jakies 2 pt by sie zrobilo i by sie razem buff zucilo ale tak perfekcyjnie razem co do 1s ^^ i to nalepiej po przekladac graczy 1 z pierwszego pt 2 z drugiego itd. i wtedy jakis fajne 2 buffki kolorowe na pt by jacys magowie rzucili xD
Ostatnio edytowany przez Ichigo (2009-05-19 17:28:12)
Administrator
Mni moim zdaniem "L" trochê przekombinowane, ale najlepiej jakbym zobaczy³ ju¿ wersje elektroniczna ;]
A czym taki zajêty jeste¶? :>
Mo¿liwe. Lubiê kombinowaæ
Jak to czym jestem zajêty (wiadomo, ze nie laskami)
Nie no trzeba w koñcu t± prezentacjê skoñczyæ która by³a do zrobienia na miesi±c temu.
Veteran
Je¿eli chodzi o ³adn± sceneriê w Rohanie to obstawiam za Rim± - tam jest piêknie
Je¿eli chcemy zrobiæ jakie¶ logo gro¼ne obstawiam Engraded Netherword (jaka¶ miejscówka z du¿± ilo¶ci± lawy itp)
Administrator
Chyba za bardzo "Grrr"